}

maandag 13 februari 2012

Brownies

Ik hou van brownies. Ik vind alleen de brownies mixen van de supermarkt heel erg vies. Zelfgemaakte brownies zijn zó lekker, je proeft de heerlijke chocolade de licht zachte binnenkant, je kan de smaak zo veranderen dat jij ze lekker vindt. Iets zoeter, minder zoeter, met noten, zonder noten. 

Ingrediënten;
350 g boter
350 g pure chocola
450 g suiker
7 g vanillesuiker of 1 el vanille extract
6 eieren
225 g bloem
1 tl zout
Extra benodigheden;
Browniebakblik

Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed de vorm met bakpapier. 
2. Smelt de chocola samen met de boter au bain marie. Meng in een aparte kom de bloem met het zout en klop in een andere kom de eieren met de vanille en de suiker. Wanneer de chocola met de boter gesmolten is, laat het dan iets afkoelen. Meng tenslotte alles door elkaar tot een glad beslag. Giet het in je beklede vorm en zet het voor ongeveer 25 minuten in de oven. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten